TV + Internet + Telefon

Egy csomagban már havi 5.780 Ft-tól

*Kötelező kitölteni

Gyakori kérdések

Szolgáltatással kapcsolatos kérdések

Miért emelkedik meg a hűség lejárta után az ár, ha továbbra is marad szolgáltatás?

Az akciós árat hűség vállalása mellett tudjuk bíztosítani, ezért a hűség lejárata után a szolgáltatás díjazása az Általános Szerződési Feltételek szerint történik tovább. A hűség vállalása a szerződő felek számára, az Előfizetőnek és a Szolgáltatónak is kiszámítható feltételeket teremt. 

Hogy tudom a sávszélességet mérni?

Legegyszerűbb egy webes sebességmérő programot használni. Fontos, hogy a mérés idején más, hálózati forgalmat használó program ne fusson. Ha több gépre is meg van osztva a kapcsolat, lehetőleg csak a mérést végző gép legyen bekapcsolva. Pl. egy alkalmas sebességmérő oldal:

http://speedtest.net

Hogyan kell beállítani a postafiókot?

A postafiók beállításához a teljes (HBCom által szolgáltatott) e-mail címre, és a hozzá tartozó jelszóra van szükség. Mind a bejövő levelek, mind a kimenő levelek kiszolgálójánál a mail.hucom.hu szervert kell megadni. Bejövő levelek fogadásához POP3 (110-es port) protokoll használatára van szükség míg a levél küldéséhez az SMTP (25-ös port) beállítása működőképes.

Eszközökkel kapcsolatos segítség

Vezeték nélküli kapcsolatot használok, és nincs meg a garantált sávszélességem. Mi az oka ennek?

Ellenőrizze, hogy a vezeték nélküli hálózatot biztosító eszköz sávszélessége eléri-e az ön által előfizetett teljesítményt. Valamint a vezeték nélküli kapcsolat megbízhatósága, átviteli sebessége nagyban függ a környezeti hatásoktól. Zavarja az átvitelt az azonos frekvencián/csatornán működő más vezeték nélküli eszközök által keltett "háttérzaj". A rádióhullámok terjedését a fényhez lehet hasonlítani, tehát ha nem "látja" egymást az adó és a vevő, jelentős sebességcsökkenés várható. (Egyes épületelemek szinte "átlátszóak" a rádióhullámok számára. Ilyenek a gipszkarton, vagy vékony válaszfal-tégla falak, mások pedig szinte teljesen "átlátszatlanok", mint például a fémrácsok, vagy vasbeton födémek.)